Liikkuva kuva herättää huomion,
välittää viestin ja vahvistaa brändiä

Videopalvelut » Videokuvaus

Videokuvauksemme täyttää liikkuvan kuvan aikakauden asettamat laadun ja luovuuden vaatimukset. Projektisi mukaan skaalautuva tiimimme toteuttaa videokuvaukset myös 4K-laatuisena – ja tarvittaessa esimerkiksi 360-tekniikkaa hyödyntäen.

Ammattitaitoista videokuvausta

Tarpeisiisi mukautuva moderni kalusto

Suunnittelemme puolestasi videokuvauksen toteutuksen ja varaamme sitä varten tarvittavan kaluston. Toteutuksemme täyttävät kuvan ja äänen korkeimmat tekniset vaatimukset.

Uusia näkökulmia kopterikuvauksella

Kopterikuvauksen kehittymisen myötä ilmakuvaa voidaan hyödyntää luovasti ja aiempaa kustannustehokkaammin. Suunnittelemme kuvauksen alan luvat ja rajoitukset huomioiden.

Uskottavuutta hyvällä äänenlaadulla

Äänenlaatu on erottamaton osa videon ammattimaista lopputulosta. Varmistamme tasalaatuisuuden ulkoisella äänityskalustolla ja tarvittaessa teemme myös studioäänitykset.

Studiotekniikalla rajattomia mahdollisuuksia

Tilamme ja tekniikkamme antavat luovuuden kukoistaa. Videoihin on mahdollista lisätä esimerkiksi grafiikkaa ja erikoisefektejä sekä tehdä kuvauspaikan maisemista täysin uuden näköisiä.

Käytössäsi päivitetty osaaminen ja tekniikka

Seuraamme tekniikan kehittymistä ja videokuvauksen trendejä. Saat kauttamme esimerkiksi 360-kuvaukset. Tarvittaessa striimaamme tilaisuutesi esimerkiksi SoMe-kanavissa

Oli tarve mikä tahansa, laskemme sinulle erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Pyydä tarjous   Katso työnäytteet