Liikkuva kuva herättää huomion,
välittää viestin ja vahvistaa brändiä

Videopalvelut » Videoeditointi ja jälkituotanto

Oikeilla tekniikoilla ja välineillä kuvamateriaalista saadaan kaikki irti. Lopullisena laadun takeena toimivat ammattitaitoinen videoeditointi ja jälkituotanto. Käsittelemme samalla huolella sekä itse kuvaamaamme materiaalia että itse tuottamaasi videota. Tekniikkamme taipuu kaikkiin kuvalaatuihin ja kattaa jokaisen koodekin.

Leikkauksella video löytää rytminsä

Kuvatusta ja äänitetystä materiaalista luodaan yhtenäinen kokonaisuus leikkauksella. Löydämme videollesi oikean temmon ja rakenteen, sekä sovitamme sen julkaisualustalle sopivaksi.

Tehosteilla lisäpotkua sanomaasi

Tietokonegrafiikan (CGI) avulla mahdottomasta tulee mahdollista. Osaamisemme ulottuu huomaamattomista parannuksista näyttäviin erikoistehosteisiin ja interaktiivisiin elämyksiin.

Sopivaa soundia äänenkäsittelyllä

Kirkas ja selkeä ääniraita auttaa videotasi erottumaan edukseen. Toteutamme miksauksia ja masterointeja esimerkiksi tv-mainoksiin ja live-tallenteisiin, äänistandardeja kunnioittaen.

Laadukas kuva syntyy värimäärittelyllä

Videon tasainen laatu on katsojalle tärkeää. Värimäärittelyllä takaamme, että kohtaukset limittyvät saumattomasti toisiinsa ja värit näkyvät juuri sellaisina kuin on tarkoitettu.

Lisänäkyvyyttä useilla julkaisuversioilla

Videoita julkaistaan nykyään useissa eri kanavissa. Teemme tuotannoistamme aina useita julkaisuversioita, jotka on optimoitu esimerkiksi televisioon ja eri internet-palveluihin.

Pyydä tarjous