Internet-palveluvalikoimamme auttaa
Sinua kasvattamaan liiketoimintaasi!

Internet-palvelut » Verkkopalvelut ja web-ohjelmointi

Toteutamme kattavia räätälöityjä WWW-pohjaisia järjestelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Sovellus on aina saavutettavissa helposti ja turvallisesti Internet-yhteyden avulla.

Ohjelmisto Internettiin

WWW-ympäristöön toteutettava sovellus voi olla millainen tahansa tiedonkäsittelyyn liittyvä toiminto. Tärkeintä on, että haluttu toiminto saadaan mahdollisimman kätevästi tehtyä! Ohjelmistoja voivat olla esimerkiksi: Verkossa toimivat maksulliset palvelut, raportointijärjestelmät, karttasovellukset, tilausjärjestelmät, verkkoportaalit, extranet-sivustot, flash-sovellukset...

Helposti mutta turvallisesti

Kun ohjelmiston ympäristönä on Internet, tarvitsee tietoturva ottaa huomioon asianmukaisesti. Kaikki ohjelmistomme ovat vankasti suojattuja ja asennetaan ainoastaan varmistettuihin palvelimiin

Avoimen lähdekoodin hyötyjä

Pyrimme käyttämään toteutuksissamme avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Tällöin maksat vain tekemästämme työstä, eikä sinun tarvitse huolehtia kalliista lisenssi- ja ohjelmistomaksuista.

Yritystoimintaa verkossa

WWW-ohjelmiston avulla voit keskittää yritystoimintasi verkkoon. Esimerkiksi kuukausiveloitteiset verkkopalvelut ovat lisänneet suosiotaan. Asiakas maksaa Sinulle palvelustasi verkossa - vaikka automaattisesti kuukausittain.

Laaja saatavuus

Ohjelmiston käytettövaatimuksena on ainoastaan Internet-yhteys ja selain. Tästä syystä ohjelmisto on lähes kaikkien saatavilla 24/7!

Tämän päivän työkalut

Nykypäivän työkaluilla ja ohjelmointikielillä voimme toteuttaa helppokäyttöisiä ja näyttäviä sovelluksia asiakkaan kaikkiin tarpeisiin. Ohjelmointikielinä käytämme pääosin PHP ja Javascript (jQuery) -kieliä.

Nopeasti ja edullisesti

Hinnoittelemme jokaisen ohjelmointiprojektin tuntihinnoittelun perusteella. Kokemuksemme perusteella pystymme arvioimaan tarvittavien tuntien määrän tarkkaan ja todentamaan ne asiakkaalle luotettavasti.

Pyydä tarjous   Katso työnäytteet