Internet-palveluvalikoimamme auttaa
Sinua kasvattamaan liiketoimintaasi!

Internet-palvelut » Verkkokauppa

Vie tuotteesi verkkoon Mediascope Verkkokaupan avulla. Helppokäyttöinen, luotettava ja monipuolinen järjestelmämme takaa, että myynti toimii ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Kaikki verkkokaupparatkaisumme toteutetaan räätälöidysti - yrityksesi tarpeiden mukaan!

Helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppa

Nettikaupan ylläpito

Verkkokaupan ylläpito

Mediascopen verkkokaupparatkaisut toteutetaan PrestaShop -järjestelmän avulla. Se on pitkälle kehitttynyt hallintajärjestelmä, jonka luotettavuuden takaavat yli 125 000 toimivaa verkkokauppaa. PrestaShopiin voidaan luoda täysin yksilöllisiä lisäominaisuuksia tarpeittesi mukaan.

Tuotteiden ja tilausten hallinta

Verkkokaupan tuotteiden ja tilausten hallinta

Hallitset tuotteitasi ja tilauksiasi kätevästi millä tahansa WWW-selaimella. Verkkokauppasi tiedot ovat siis aina saatavillasi. Halutessasi järjestelmä toimittaa sinulle ilmoituksen, mikäli jokin tuote on vähissä tai olet saanut uuden tilauksen.

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Mediascopen Verkkokauppa tarjoaa monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Laskun ja tilisiirron lisäksi kauppaasi voidaan asentaa kaikki yleisimmät verkkomaksutavat: Visa, Mastercard, OP, Sampo, Nordea, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki, Tapiola, Visa Electron, Verified by Visa, Klarna.

Moderni verkkokauppa

Verkkokaupan tarjoukset ja kampanjat

Mediascope Verkkokaupan avulla luot kauppaasi monipuolisia kampanjoita ja tarjousmalleja. Lisäksi voit jakaa asiakkaasi ryhmiin, joille määrität omat alennuksensa – kätevä ominaisuus esimerkiksi jälleenmyyjille!

Verkkokaupan tulosten seuranta

Verkkokaupan analytiikka

Seuraa myyntiäsi tarkemmin kuin koskaan! Verkkokaupan tilastojen avulla näet helposti kuka ostaa, mitä ostetaan, mistä asiakkaasi tulevat ja kuinka paljon kaupassasi on kävijöitä. Näiden tietojen avulla voit kehittää markkinointiasi entistäkin toimivammaksi.

Toimitukset kätevästi integroituna

Verkkokauppa PrestaShop Posti Prinetti ja Matkahuolto

Mediascopen toteuttaman verkkokaupan avulla siirrät tilausten tiedot suoraan UniFaunin, Postin ja Matkahuollon järjestelmiin. Toteuttamissamme verkkokaupoissa mahdollisuus mm. seuraaviin Mediascopen toteuttamiin integraatioihin:

Posti SmartShip -integraatio
Tilaustiedot välitetään Postin SmartShip -järjestelmään. Myös tulostussuosikit käytettävissä.

Unifaun Online -integraatio
Voimme tehdä Unifaun-palvelun tilauksen ja käyttöönoton puolestanne halutessanne.

Posti pakettiautomaatti -integraatio
käyttäjä valitsee itse verkkokaupasta haluamansa toimituspaikan - voidaan yhdistää Unifaun ja Prinetti-moduuleihin

PacSoft Online -integraatio
Prinetti-integraatio poistuu -> ks. Posti SmartShip
Matkahuolto-integraatio

Pyydä tarjous   Katso työnäytteet