Internet-palvelut » Internet-sivustot

Rakenna yrityksesi brändiä verkossa ja houkuttele uusia asiakkaita luoksesi. Mediascopen toteuttamien web-sivustojen vahvuuksia ovat hiottu visuaalinen ilme, mutkaton käytettävyys sekä vaivaton sisällönhallinta.

ULKOASUN SUUNNITTELUKaunis design vetää puoleensa

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä. Siksi panostamme sivuston ulkoasun suunnittelussa sekä visuaaliseen näyttävyyteen että käyttäjäystävällisyyteen. Lopputuloksena on toiveidesi mukaan toteutettu, yksilöllinen verkkosivusto, joka saa asiakkaat palaamaan luoksesi. Sivustolle asetetut vaatimukset ja toiveet otetaan aina huomioon varauksetta.

RESPONSIIVINEN INTERNET-SIVUSTONäkyvyyttä yli laiterajojen

Responsiivisuus on meille itsestäänselvyys, sillä Internet on nykyään kaikkialla. Sivustomme suunnitellaan aina skaalautumaan niin kotitietokoneille kuin mobiililaitteille. Näin yrityksesi pysyy näkyvillä ajasta ja paikasta riippumatta.

CMSSisällönhallinta uudelleen ajateltuna

Julkaisujärjestelmän tulee olla sinulle mahdollisimman helppokäyttöinen. Sivustomme pohjaavat pääsääntöisesti MODX-järjestelmään, jonka käyttöliittymän muokkaamme vastaamaan yrityksesi tarpeita. Yksilöllisesti mukautettu sisällönhallinta tekee sivuston päivittämisestä ja ylläpidosta yksinkertaisen tehokasta. Myös suosittu WordPress on mahdollista valita sisällönhallintajärjestelmäksi tarpeen vaatiessa.

YLLÄPITO JA PÄIVITTÄMINENPidä langat omissa käsissäsi

Asiakkaanamme voit ottaa verkkonäkyvyydestäsi juuri sen verran vastuuta kuin haluat. Koulutamme sinut käyttämään itsenäisesti sisällönhallintajärjestelmäämme, mutta tarjoamme palveluillemme myös pitkäjänteistä tukea – selvällä suomen kielellä.