Internet-palveluvalikoimamme auttaa
Sinua kasvattamaan liiketoimintaasi!

Internet-palvelut » Kampanjasivut ja Landing Paget

Yrityksen liiketoiminnan tueksi voidaan suunnitella erillinen, yrityksen omista sivuista eriytetty kampanjasivusto. Kampanjasivuston avulla tuotteelle tai tuotteistetulle palvelulle saadaan voimakasta huomiota ja mainontaa saadaan kohdennettua tehokkaammin.

Kampanjasivujen käyttökohteita

  • Arvonnat ja kilpailut
  • Tuotelanseeraukset
  • Mainonnan tarkempi kohdistaminen
  • Tapahtumat
  • Alennuskampanjat
  • Tärkeät tiedotteet

Tuote tai tuotteistettu palvelu selkeästi esiin

Kampanjasivuston tarkoitus on saada palvelu tai tuote esille ja erottumaan selkeämmin kuin yrityksen omalla sivulla tämä on mahdollista. Asiakkaalle näytetään kampanjasivustossa ainoastaan yhtä tavoitetta tukevaa sisältöä. Kampanjasivustolle voidaan luoda erilaista sisältöä tukemaan välitettävää sanomaa, kuten: tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia ja vaikkapa keskusteluita. Kampanjasivun tulee olla myös helposti käyttäjän tavoitettavissa, omalla verkko-osoitteella.

Hakukoneet ja sosiaalinen media lisäävät kampanjan tehokkuutta

Yksi tehokkaimmista verkkokampanjan muodoista on kampanjointi hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa. Mainonta pystytään näissä kohdentamaan  tarkasti ja potentiaaliset asiakkaat ohjaamaan suoraan kampanjasivustolle. 

Pyydä tarjous   Katso työnäytteet Kampanjasivuston avulla markkinoinnin tehoa ja tulosta voidaan myös mitata helpommin ja varmemmin.

Hinnoittelu

Kampanjasivuston toteutusten hinnat alkaen 320 € + alv. Hinta on todella kampanjakohtainen, joten pyydä tarjous kätevän ProjektiRäätälin avulla. Voit myös suoraan tiedustella kampanjasivuston toteutusta yhteshenkilöiltämme.