Internet-palveluvalikoimamme auttaa
Sinua kasvattamaan liiketoimintaasi!

Vie yrityksesti sanoma Internetiin - lähelle asiakasta!

Internetin avulla voimme toimittaa yrityksesi sanomaa tehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti eteenpäin. Internetin mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, jonka vuoksi palveluvalikoimamme kattaa monipuolisesti erilaiset tavat markkinoida yritystäsi Internet-ympäristössä.

Internet-sivustot

Internet-sivustot

Internet-sivustot tukevat yrityksen ja yhteisön markkinointiviestintää tehokkaasti. On tärkeää, että sivusto on sekä teknisesti että visuaalisesti korkealaatuinen. Tällöin sivuston tavoitteeksi asetettu viesti tavoittaa käyttäjän mahdollisimman tehokkaasti.

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Ammattitaitoisesti, kutsuvasti ja palvelevasti rakennettu verkkokauppa vie yrityksesi sekä kotimaisille että kansainvälisille markkinoille. Käyttämämme ratkaisut takaavat, että myynti toimii ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

Kampanjasivut ja Landing Paget

Kampanjasivut ja Landing Paget

Yrityksesi kotisivusta erillinen kampanjakokonaisuus on tehokas keino erottua kohdennetulle käyttäjäryhmälle tai vaikka koko verkossa. Kampanjasivujen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat – toteutamme esimerkiksi tuote-esittelyt ja kilpailut asiakkaan tavoitteita tukevasti.

Web-palveluiden toteutus

Web-palveluiden toteutus

Toteutamme applikaatiot yrityksellesi esimerkiksi sisäiseen tiedonkulkuun tai tuoreudessaan erottuvaan markkinointiin. Ohjelmointi-taitureidemme osaaminen taipuu myös esimerkiksi helppokäyttöisiksi ja turvallisiksi toiminnanohjaus- ja tilausjärjestelmiksi.